Despre noi

Florăria IrisSara a luat naștere datorită pasiunii și iubirii față de minunile naturii, florile! Este proiectul de suflet al unei antreprenoare din Bacău, Cristina Bălășoiu, care, din dorința de a-și exprima sentimentele, dar și creativitatea, a dat naștere acestui proiect, prin care surpriza, eleganța și frumosul se contopesc pentru a le oferi clienților fericire, momente și emoții unice. Iubește ceea ce face, adoră să vadă oamenii fericiți și trăiește emoția alături de cei care sunt surprinși atât de frumos și special!

Florăria IrisSara este situată în zona centrală a orașului Bacău, chiar în cea mai mare piață din oraș, ușor de găsit și cu o mare varietate de produse și flori. Numele florăriei, IrisSara, este dat după numele fetițelor Cristinei, Iris și Sara, însuși florăria fiind privită ca un al treilea copilaș, ce este într-o continuă creștere și dezvoltare.

Agentie de surprize , Surprize la domiciliu , Flori suprize

Ce facem noi diferit?

IrisSara este un proiect unic în Bacău, prin care oferim zâmbete și îmbrățisări cu ajutorul florilor și a surprizelor. Tu apelezi la noi, ne spui ce ai în gând, cui vrei să îi pregătești surpriza, iar noi transformăm dorința ta în realitate! Fie că ești la mii de km distanță, fie că esti lângă persoana pe care îți dorești să o surprinzi, emoțiile sunt mai mari și sentimentele sunt mai intense atunci când primește pe neașteptate, un cadou de la o persoană străină, dar cu un bilețel plin de iubire alături! Florile sunt modalitatea delicată și plină de frumusețe, prin care poți spune mai ușor ”Te iubesc!”, ”Îți mulțumesc!”, ”Mi-e dor de tine!” sau chiar ”Iartă-mă!”.

Modul în care facem noi aceste lucruri, ne deosebește de alte florării! Noi creăm aranjamentul sau buchetul de flori așa cum îți dorești și ne deplasăm personal la destinatar, fie că este în orașul Bacău, fie că este într-o comună de lângă oraș. Păstrăm discreția, mergem pe neașteptate și filmăm momentul surprinderii! Un moment atât de special, atât pentru destinatar, cât și pentru noi, care se termină cu lacrimi de fericire și emoție! Pentru a trăi și tu aceste emoții frumoase, îți trimitem filmulețul surpins, încă de la primul contact cu cel care primește supriza, până la citirea bilețelului cu mesajul dorit.

De asemenea, fie că este vorba de nunta ta sau botezul copilului tău, dar și orice alt eveniment din viața ta, noi venim în ajutorul tău cu buchete de flori, aranjamente florale, ornamente și decorațiuni create din cele mai frumoase flori, îmbinate cu dragoste și pasiune, exact așa cum îți dorești!

Ne dorim ca fiecare buchet de flori să se transforme într-o poveste, în povestea ta!

Misiune

Misiunea IrisSara este de a transforma florile în sentimente, zâmbete și emoții!

Venim în ajutorul clienților noștri, care doresc să îi surpindă într-un mod deosebit pe cei dragi, amintindu-le cât de mult îi iubesc, transformând, astfel, surpriza într-o mare de sentimente frumoase! Ne dorim să depășim așteptările clienților noștri prin calitate, valoare și frumusețea produselor noastre, oferind în același timp soluții personalizate!

Fiecare comandă pe care o primim, este o adevărată provocare pentru noi, pe care ne-o asumăm prin seriozitate și implicare. Punem suflet în tot ce facem și garantăm livrarea în cele mai sigure condiții, datorită faptului că ne ocupăm personal de livrare, într-un mod elegant și discret, astfel încât totul să fie pe măsura așteptărilor.

Ești plecat din țară și este ziua mamei sau a tatălui tău? Sau poate a surorii sau prietenei tale? Fă-le o surpriză! Suntem alături de tine și susținem toate dorințele tale în ceea ce privește realizarea unui moment unic, neașteptat și plin de emoții! De fiecare dată când livrăm un buchet de flori, trăim alături de cel care îl primește, surpriza și emoțiile frumoase, ce se transformă în fericire pură!

Urmează momentul special din viața ta și îți dorești ca totul să fie perfect? Nicio grijă, de flori ne ocupăm noi! Venim în ajutorul tău cu idei noi, oferindu-ți suport și consultanță, dar ținând în totalitate cont de cerințele tale!

Ne dorim ca toată lumea să știe că pot oferi flori celor dragi, prin intermediul nostru,
chiar dacă sunt departe!

Agentie de surprize , Surprize la domiciliu , Flori suprize